99 RESTAURANTE

Cocina chilena de autor / Author’s cuisine


ULTE Y CHORITOS AHUMADOS

Inspirado en las cuelgas usadas en la Isla de Chiloé, al sur de Chile, para ahumar y conservar los choritos, este plato se complementa con ulte y chicoria de mar para dar un sentido marino a la preparación, finalizando con un sorbet de manzana verde.

 It is inspired by the method used in the Chiloe Island, in the south of Chile, to smoke and preserve the mussels. This plate is complemented with ulte and chicoria de mar (types of seaweed) to give a marine sense to the preparation, finishing with a green apple sorbet.

 

  Chef  Kurt Schmidt

  www.99restaurante.com

  +56 (2) 23353327

 Lunes a viernes de 13:00 a 14:30 hrs., 20:00 a 21:00 hrs. / Monday to Friday 1:00 p.m. to 2:30 pm., 8:00 p.m. to 9:00 p.m.

  Calle Andrés de Fuenzalida 99, Providencia, Santiago.